3D Műszempilla felhelyezése

 

A 3D műszempilla a legújabb szempilladúsítási, és hosszabbítási technológia. Sokkal természetesebb, tartósabb és kényelmesebb, mint bármely eddigi műszempilla.

 

A pillák szálanként kerülnek beragasztásra, a saját szempillákhoz, melyekről egy speciális oldószerrel bármikor eltávolíthatók.

Vastagságuk megegyezik a saját pillákéval, így nem érezhető a súlya, ezen kívül víz, könny és izzadságálló.

A műszempilla élettartama legalább egy hónap, vagy a saját pilla élettartama.

A 3D műszempillát rugalmas ragasztóval illesztem a saját pillához, mely a használat során nem sérül. Viselése alatt ön úszhat, zuhanyozhat, még akár sírhat is.

 

3D Műszempilla felhelyezés ára: 9500.- Ft

 

A műszempillák felhelyezését követően kérem, tartsa be az alábbiakat:

- A ragasztás után 2 óráig ne érje víz!
- A ragasztás után 2 napig ne ússzon, ne mossa arcát forró vízzel!
- Ne készíttessen szempilla dauert!
- Ne festesse tartós szempillafestékkel!
- Ne használjon vízálló szempillaspirált, szempilla lemosót!
- Ne göndörítse a műszempillákat!
- Ne dörzsölje a szemét!

 

ART GLITTER Tartós arc és testcsillám

 

Az arc és testdíszítő csillámok segítségével csillogó, színes motívumokkal díszíthetjük a testet és az arcot, ami tartós, de akár naponta is változtatható.

A csillámok kozmetikai alapanyagból készülnek, melyek használata biztonságos, hosszantartó, és sohasem irritálja a bőrt! Víz- és izzadságálló.

A csillogás, amit mindenki imád. A csillám tatto az Ön divatos kiegészítője lehet, fürdőruhájához illő színben a nyári strandszezon alatt, fokozhatja a menyasszonyok tündöklését esküvők alkalmával, vagy feldobhatja vele a hétvégi partyk, szilveszteri bulik hangulatát is. Bármely testrészre elkészíthető, látható testtájakon mindenki gyönyörködtetésére, vagy titokzatos helyeken csak a kiválasztottak számára!

Több száz mintából választhatja ki a személyiségének és az alkalomnak legmegfelelőbbet, mely bármely Önnek tetsző színből elkészíthető!

A csillám tatto tartóssága: bármilyen  "bánásmód" mellett, bárkinek 3 nap, általában 1 hét, de van, akinek 2-3 hétig is fent van.

A tartóssága következőktől függ attól, hogy milyen testrészen van: ruha széle, hajlatok, vagy pl. alvás közben mennyire dörzsölődik, milyen hosszú, milyen meleg fürdő (a meleg víz gyengíti), testápolók használata (nem jó), bőrtípus (zsíros bőrűeknek hamarabb lejön).

 

A tartós  csillám felhelyezésének ára függ a minta nagyságától:

2-3 cm:     1900.-
4-5 cm:     2500.-
6-7 cm:     3100.-
8-9 cm:     3700.-
10-11 cm:  4300.-
12-15 cm:  4900.-
16-20 cm: 5500.-

 

Tanácsok a csillám tattoo élettartamának meghosszabbítására:

- vízálló, lehet vele zuhanyozni, úszni, fürdeni, de a forró víz, illetve gőz rövidíti az élettartamát

- a motívumon, illetve közvetlen közelében kerülje a krémek, olajok használatát

- zuhanyzás és fürdés után mindig törölje óvatosan szárazra

- válasszon megfelelő testfelületet, sima, szőrmentes, borotvált testfelületen jobb a tapadása a csillámoknak

- kerülje a hajlatokat, és a sok dörzsölésnek kitett bőrfelületeket

 

Arckezelések

Bőrtípusnak, kornak és igénynek megfelelően:

- Arctisztítás: tartalmazza a bőr letisztítását, radírozását, elektromos kézi masszázst, alapos tisztítást, tápláló-, és összehúzó pakolást.

 

- Regeneráló, bőrfiatalító kezelés: a bőr letisztítását, radírozását bőrtípusnak megfelelő hatóanyagos táplálását és masszázst tartalmaz.


- AHA kezelés: gyümölcssavas hámlasztás, a bőr látványosan megújul, felszívóképessége megnövekszik, halványodnak a szeplők, ráncok, májfoltok.

 

- Face lift (bőrfeszesítő) kezelés: a bőr letisztítása és radírozása után, egy 40 perces elektromos masszázs során jutnak a bőrbe a feszesítő, ránctalanító, öregedésgátló, szabadgyökfogó hatóanyagok, melyek segítségével, és az elektromos áram jótékony hatásával, szemmel láthatóan feszesedik a bőr már egy kezelés után is.


- Oxigén kezelés: a bőr letisztítása és radírozása után, egy pakolás kerül felhelyezésre, az ebben fejlődő oxigén segítségével javul a bőr oxigénellátottsága, általános állapota, anyagcseréje.


Kezeléseim során az Ilcsi termékcsaládot használom, melyről részletesen olvashat a www.ilcsi.com weboldalon.

 


Sminktetoválás (tartós smink)

A tartós smink egy 4000 éves eljárás, amely a legutóbbi 15 évben vált divattá. A tartós smink készítése során színezőanyagot viszek be a bőrbe, amely tartósan ott is marad.

Sokoldalúan alkalmazható: szemöldöksmink, szemkontúr, szájkontúr, a teljes száj formájának újraalakítása.

 

 

Minden eljáráshoz új pigmenteket használok, amelyek biztonságos szervetlen összetevőkből állnak. Kizárólag egyszer használatos tűket, spatulákat és keféket alkalmazok. A többi készüléket alaposan fertőtlenítem. A friss pigmentet egy rezgő tű nyomja a bőrbe, mely csak elviselhető fájdalmat okoz a folyamatos érzéstelenítésnek köszönhetően.
 

Mézemulziós szőrtelenítés

A méz a természet csodálatos ajándéka, azt is mondják róla, hogy az "Istenek eledele". Aktiválja a vérkeringést, nedvességet tárol és erőteljes antibakteriális enzimei, szerves savai, valamint a benne található inhibine enzim jóvoltából csökkenti a szőrtelenítés során keletkező fájdalmat és a bőrpírt. Hypoallergén, allergiára hajlamos bőrön is kevésbé alakulnak ki piros, viszkető foltok a szőrtelenítés után. Előnye még a gyantával szemben, hogy a kezelés során a szőr növekedésével ellentétes irányban kenjük fel, majd azzal megegyező irányban, kézzel távolítjuk el a szőrszálakkal együtt, ezért fáj kevésbé, mint a gyantázás. Minden kezelésnél új emulziót használunk, így a magas higiéniai követelményeknek is megfelel.


Cellulitmasszázs

A bőrfelület alapos radírozása után koncentrált hatóanyagot masszírozok a bőrbe. A masszázsfogások erőteljesek, hogy felszámolják a matracjelenséget okozó kisebb-nagyobb göböket. A kezelés kúraszerűen történő alkalmazása esetén látványos eredmény tapasztalható. Egy kúra minimum hat alkalomból áll, de a bőr állapotától függően több kezelésre is szükség lehet.

A cellulit szakaszosan alakul ki:

- I. stádium: álló vagy ülő helyzetben nem vehető észre a cellulit, de a bőr összecsípésekor láthatóvá válik.
- II. stádium: fekvő helyzetben még nem, de álló helyzetben jól látható a paplanmintázat.
- III. stádium: álló és fekvő helyzetben is jól látható  a probléma.

 

 

Füllyukasztás


Felnőttek és gyermekek számára egyaránt megbízható a Studex rendszerrel v
égzett fülbelövés. Az eljárás gyors, pontos és higiénikus. A fülbelövő készülék rugós szerkezete mintegy 1/10 másodperc alatt átlyukasztja a fülcimpát, automatikusan elhelyezve benne a fülbevalót, ezáltal minimalizálja a füllyukasztással járó kellemetlenségeket és fájdalmakat.
A belövéshez rendkívül szép, steril, 18 karátos aranyozott vagy orvosi fém felületű (ezüstszínű) fülbevalókat választhat mindenki, igénye szerint.

 

Alkalmi smink

Az új trendek és termékek megismerésének céljából rendszeresen veszek részt különféle sminktanfolyamokon, valamint 2006-ban az Diák-Divat nevű országos sminkversenyen II. helyezést értem el. Az igényes smink kiemeli az előnyös vonásokat, és eltakarja az esetleges bőrhibákat. Minden alkalomra legyen az ballagás, esküvő, diplomaosztó, eljegyzés vagy bármilyen más fontos esemény szívesen készítem el az Önnek megfelelő sminket. Esküvők esetén kérésre házhoz is megyek. Csoportos tabló-fényképezkedéshez 10 fő felett, kedvezményes áron, a helyszínen is vállalom a sminkelést.

 

Műszempilla

Alkalomra vagy hétköznapra egyaránt ajánlom a műszempillákat melyek sűrűbbé, és hosszabbá varázsolják az eredetieket. Az általam alkalmazott tincses műszempillákat az eredeti szempillák tövéhez rögzítem speciális bőrbarát ragasztóval, a soros műszempillákkal ellentétben természetes hatást kelt, és viselése is kényelmesebb. Tartóssága változó, de akár két-három hét is lehet. Az elvesztett tincsek pótolhatók vagy újra építhetők. Rendkívüli módon kiemeli a tekintetet és megkoronázza a sminket.

 

 

 

 

Paraffinos kézápolás

A meleg paraffinos kezelést a gyógyászatban évek óta alkalmazzák, mert a meleg hatására a hatóanyagok mélyebben jutnak a bőrbe. A kéz bőrének radírozása és vitaminos krémmel való ápolása után, a kezet kétszer belemártjuk folyékony paraffinba. Ezután műanyag, majd frottír kesztyű kerül rá. 25 perc elteltével a kesztyűt a már megszilárdult paraffinnal együtt lehúzzuk a kézről. Bár egy kezelés után is tapasztalható javulás, a paraffinos kézápolást kúraszerűen kell alkalmazni, attól függően, hogy mennyire van kiszáradva a kéz bőre. Általánosságban elmondható, hogy az első héten két alkalom, utána két hétig heti egy alkalom, majd kéthetente egy alkalom ajánlott, a megfelelő állapot eléréséhez.

 

 

 

Oldalmenü
Naptár
Diavetítő