Veres Tünde

(kozmetikus, kéz- és lábápoló, műkörömépítő, kozmetikus szakoktató)

 

    A nevem Veres Tünde, 1983-ban születtem Dunaújvárosban, ahol kisfiammal és férjemmel jelenleg is élek.
   
    A gimnázium után, a főiskola mellett, kéz- és lábápoló, műkörömépítő szakképesítést szereztem. Hét éve dolgozom ebben a szakmában, és a szépségipar iránti szeretetem ösztönzött arra, hogy munkám mellett tovább bővítsem szolgáltatásaim körét, így elvégeztem a kozmetikus szakiskolát.
   
    Új szakmámban több lehetőséget látok az emberek szépségének ápolására, így 2007-től már ezzel is foglalkozom. E területen is folyamatosan képzem magam, hogy minőségi és modern szolgáltatást tudjak nyújtani minden kedves vendégem számára.

    2008-ban a Dunaújvárosi Főiskola Műszaki Szakoktató szakán szereztem Kozmetikus Szakoktatói diplomát.
   
    Elmondhatom, hogy azon szerencsés emberek közé tartozom, akik nagyon szeretik a munkájukat.

   
    Üzletemet, az Elle Kozmetikát 2006. augusztusában nyitottam. A név eredete: elle (ejtsd: ell) francia szó, jelentése: Ő (nőnemben).

 

Szente Tímea

(kozmetikus)

 

    Szente Tímea vagyok, Dunaújvárosban élek családommal.

    Középiskolai éveim alatt döntöttem úgy, hogy a szépségápolás területén képzem magam tovább.

    Székesfehérváron, az Árpád Szakközép és Szakiskolában végeztem kozmetikusként, tanulmányaimat kitűnő eredménnyel zártam 2009. júniusában.

    Rendszeresen veszek részt továbbképzéseken, amely elengedhetetlen, ahhoz, hogy mindig naprakész legyek a legújabb kozmetikai eljárások és termékek területén.

    Az iskola befejezése után egyből a dunaújvárosi Elle Kozmetikában kezdtem dolgozni, ahol jelenleg is, sokrétű szolgáltatással várom minden kedves vendégemet!

 

Oldalmenü
Naptár
Diavetítő